Servicii

Servicii Salon Paradis

Te așteptăm în Saloanele Paradis în fiecare zi a săptămânii pentru a beneficia de servicii de înfrumusețare de cea mai înaltă calitate oferite de personal specializat într-o atmosferă relaxantă!

coafor salon paradis

Coafor

Frumusețea părului tău depinde de tine! La Salon Paradis avem grijă de părul dumneavoastră și vă ajutăm să descoperiți culoarea și coafură ideală!

frizerie salon paradis

Frizerie

Vă invităm să descoperiți look-ul care vă reprezintă! Eleganța și încrederea definesc stilul masculin la Salon Paradis.

machiaj profesional salon paradis

Machiaj Profesional

Fiecare chip înseamnă o poveste! La salonul nostru beneficiezi de un machiaj care să evidențieze cele mai frumoase forme ale feței tale!

manichiura-pedichiura-salon-paradispantelimon

Manichiura & Pedichiura

Fie că alegi o manichiură extravagantă sau una simplă, ojă semipermanentă sau gel, îți promitem un aspect impecabil al mâinilor și o imagine perfectă!

cosmetica faciala salon paradis

Cosmetica

Ai grijă de tenul tău! Pentru că expresia feței tale te definește. Specialiștii Salon Paradis te ajută să îți menții un chip luminos și strălucitor.

masaj salon paradis pantelimon

Masaj

Dacă ai început lupta împotriva centimetrilor în plus sau doar visezi la momentul tău de răsfăț, te invităm la o sesiune relaxantă de masaj.

solar salon paradis

Solar

Dacă doriți să aveți un bronz uniform, rapid, dar și sănătos, va așteptăm la Salon Paradis. Ce poate fi mai frumos decât o piele ciocolatie?

Te invitam pe pagina noastra de socializare!